Neem Contact

DIRECT BESTELLEN

Heeft u vragen of suggesties over Bio Clean Medical B.V., onze producten of deze website? Neemt u gerust contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie.

BioClean Medical B.V.

Meander 251
6825 MC Arnhem
Nederland

+31(0)26 - 840 55 10
info@biocleanmedical.nl

Contactpersoon

Han Maathuis
(06) - 288 88 915
info@biocleanmedical.nl

* verplicht invullen

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van Alcohol 80% ten opzichte van Alcohol 70%?
Alcohol 70% is het meest gangbaar voor oppervlakte desinfectie maar is qua richtlijn niet geschikt voor het reinigen van instrumenten en intacte huid.
Alcohol 80% is dat wel dus met dit product koopt U een multifunctioneel desinfectie product wat niet alleen oppervlakken desinfecteert maar ook instrumenten.

Hoe komt het dat de eerste doekjes vaak lastig uit de verpakking komen?
De doekjes worden geperforeerd opgerold waardoor deze bij correct gebruik eenvoudig uit de can getrokken kunnen worden. Wij hebben een zwart pinnetje aangebracht welke het vergemakkelijkt om het eerste doekje door de siliconen dispensing ring te trekken. Wij adviseren om de eerste 2 doekjes wat voorzichtiger uit de can te trekken daar het rolletje strak opgerold is en er iets ruimte moet ontstaan in het midden. Na 2 doekjes loopt het gemakkelijk en kunt U zeer eenvoudig de doekjes eruit trekken.

Waarom wordt er melding gemaakt van de siliconen ringen?
De Add wipes Can bevat enkele ingebouwde siliconen ringen die ervoor zorgdragen dat de doekjes veel langer vochtig blijven. Dit lijkt onbelangrijk maar de meeste verpakkingen op de markt hebben dit niet en de alcohol in deze verpakkingen verdampt significant sneller. De ringen en het aanbrengen ervan is een kostbare aangelegenheid. Wij willen echter het beste product op de markt zijn en doen daarom geen concessies aan kwaliteit.

Waarom wordt de siliconen dispensing ring als seperaat onderdeel aangeboden?
De siliconen dispensing ring in de deksel is het meest delicate onderdeel van de verpakking daar elke doekje hier doorheen getrokken wordt. Hij is getest om duizenden doekjes mee te kunnen gaan maar het blijft een flexibel onderdeel wat bij oneigenlijk gebruik kan scheuren en welke uiteindelijk zijn veerkracht zal verliezen. Voor deze gevallen kunt U bij ons een tegen zeer geringe kosten een nieuwe bestellen.

BELANGRIJK! Recent toelatingsbesluit overheid. 70% en 80% DENTIOR ALCOHOL effectief bewezen tegen COVID-19